ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Yaşar Oto Kiralama
Firma Adı : Yaşar Oto Kiralama
Yetkili : Ercan Bey
Adres : Gümbet mah Lale sok. Bodrum / Muğla
Şehir / İlçe : Muğla / Bodrum
Telefon : (0532) 345-3974
Gsm No : (0533) 047-6194
Web Site : https://yasarotokiralama.com
E-Mail : info@yasarotokiralama.com
Kuruluş Yılı : 2012
İşletme Türü : Şahıs Firması
Çalışan Sayısı : 51 - 100 Kişi
Firma Hakkında


Yaşar Oto Kiralama; geniş araç filosu uzun yıllardır Rent A Car ve Operasyonel kiralama hizmetleri vermektedir. Birçok uluslararası marka ile çalışarak, hizmet standartlarını günden güne yükselten Yaşar rent a car , geniş bir filo ile hizmet kalitesini arttırarak faaliyetini sürdürmeye devam etmektedir. Kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak en yeni araçlar ile sektörde hizmet sunmaktadır. 


Mevcut otomobil kiralama pazarının büyümesi konusunda üzerine düşen görevi layıkıyla yapan, Yaşar Rent A Car otomobil kiralama sektöründe Bodrum bölgesinde  marka olma yolunda ilerlemektedir. Bizim için kalite demek müşterilerimize en iyisini sunabilmek, bütün beklentilerine karşılık verebilmektir. Tek idealimiz kaliteyi her zaman en yüksek seviyede tutmaktır.


Bodrum Yaşar Oto Kiralama yurtdışından Türkiye´ye gelen misafirlerimiz tarafından olduğu kadar yurtiçinde de güvenle ve huzurla yolculuk yapmak isteyen misafirlerimiz tarafından da tercih edilmektedir. Firmamız tüm rent a car hizmetleride müşteri memnuniyetini daima en üst sırada tutarak, müşterileri ile dost olmayı başarmış, güvene dayanan uzun iş birlikteliklerine ve sektörde birçok ilke imza atmıştır. Müşterilerinin ihtiyaçları ölçüsünde aradıkları hizmeti en kısa sürede ve en etkili şekilde sunmayı ilke edinmiştir. 


Yaşar oto kiralama, müşterilerine sunduğu bu hizmetlerde güvenlik her zaman ilk sırada yer almaktadır. Bu nedenle kiralamaya sunulan tüm araçların periyodik bakımlarını markaların özel servislerinde yaptırarak sizlerin daha güvende olmanızı sağlamaktadır.


Adımızdan da anlaşılacağı gibi bizler her zaman kendimizi, ödenen paranın karşılığını en iyi şekilde vermeye adamış bulunmaktayız. Şimdi de herşeyin kontrolünüz altında olmasını sağlamak ve bütçenizden tasarruf etmenize yardımcı olmak amacıyla tasarlanmış, herşey dahil ücretlerimiz, ön ödeme seçeneklerimiz ve çeşitli ödeme yöntemlerimizle hizmetinizdeyiz.


Oto Kiralama ihtiyaçlarınız ne olursa olsun, emrinizdeyiz.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram