ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
MAGNETEKSAN MAKİNE ARGE TİC. LTD. ŞT.
Firma Adı : MAGNETEKSAN MAKİNE ARGE TİC. LTD. ŞT.
Yetkili : kürşat ARSLAN
Adres : Kavakpınar Mah. Cemil Meriç cd. no:137/9-148 Koruma San. Sitesi PENDIK / ISTANBUL
Şehir / İlçe : İstanbul / Pendik
Telefon : (0216) 596-5466
Web Site : magneteksan.com
E-Mail : info@magneteksan.com
Kuruluş Yılı : 2001
İşletme Türü : Limited Şirketi
Çalışan Sayısı : 11 - 50 Kişi
Firma Hakkında

Magneteksan Makine Mıknatıs ARGE

Günümüz sektörleri içerisinde sıklıkla kullanılan mıknatıslıekipmanlar, birçok firma tarafından ilgi görüyor. Bizler de Magneteksansitemizde mıknatıslarla alakalı merak edilenlere ışık tutarak manyetik sistemtasarımları yapmaktayız.

 

Mıknatıslar hemen her alanda kullanıma sahip olup çok fazlamüşteri tarafından talep görmektedir. Magneteksan olarak en büyük prensibimizmüşteri odaklı olarak çalışmak, onlarla ortak bir bağ kurarak, söz verdiğimizzamanlarda ürünlerimizi teslim etmeye çalışmaktır. Firmamız İstanbul Pendik’tebulunmaktadır ve 8.00-18.00 arasında hizmet vermektedir. Ancak sitemizmagneteksan.com 7/24 aktiftir. Yani bizlere istediğiniz zaman ulaşabilir vekısa sürede işlerinizi halledebilirsiniz. Güvenilirlik açısından emin olmak istiyorsanızİstanbul Pendik’te bizleri ziyaret edebilirsiniz. Firmamız; otomotiv, gıda,maden, elektronik vb. sektörlerde ihtiyaç duyulan birçok konuda hizmetvermektedir. Bunlar: Mıknatıs, Elektromıknatıs, Manyetik Alan Ölçümleri,Demanyetizör konularıdır. Sitemiz de bu konularla ilgili başlıklar ve dahafazlasını bulabilir ve ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Firmamız yılların verdiğitecrübeyle yoluna devam etmektedir ve bu tecrübeyle en iyiye odaklanarak birçokmüşteriden de iyi yorumlar almaktadır.

 

Mıknatıslarla ilgili merak ettiklerinizi magneteksansitemize her an ve her saniye ulaştırarak öğrenebilirsiniz. Firmamız her geçengün büyüyerek ve kendisini geliştirerek yoluna devam etmektedir. Bu yoldaMıknatıslarla ilgili tüm ihtiyaçlarınıza ve uygulamalarınıza en iyi sonucuüretme çabasındadır.

Neodimyum mıknatıslar, Ferrit mıknatıslar, kömürmıknatıslar, mıknatıslı sistemler, manyetik ayırıcılar, mıknatıslı ekipmanlar,manyetik seperatörler, gıda üretiminde kullanılan mıknatıslar gibi bir çokalanda manyetik ekipman üretimi yapmaktadır.

Elektromıknatıslar, 24V Elektromıknatıs, 12VElektromıknatıs, 48V elektromıknatıs, 11V elektromıknatıs gibi farklı güçlerdeelektromıknatıs üretimi yapmaktadır.

Gıda üretimi için mıknatıs kalibrasyonu yapan firmamız aynızamanda manyetik alan ölçümleri yapmaktadır. Gıda ve gıda ile temas eden malzeme üretimi yapan firmalar üretimhatlarında istenmeyen metalleri yakalamak için kullandıkları mıknatısları bellizaman aralıklarında kontrol ettirmelidir. Üretim hattınızda kullandığınızmıknatıs görüntü itibariyle uygun gözükebilir ancak gauss metre ölçüm aleti ilekontrol edilip uygunluğu gözlemlenmedir. Magneteksan Makine Arge firması olarakGıda üretimi yapan firmalara Mıknatıs uygunluğu hizmeti vermekteyiz. Sektördebu yapılan hizmete; mıknatıs ölçümü, Mıknatıs kalibrasyonu, Mıknatıslarıngücünün kontrolü vb. gibi bir çok farklı isim verilmektedir. Mıknatıs kontrolüyetkin kişi ve kurumlar tarafından yapılmalıdır. BRC denetimlerinde dikkatedilen bütün hususlar göz önüne alınarak her hat için mıknatısların sahipolduğu gauss değerlerini gösterir sertifika düzenlenmektedir.

Mıknatıs Kontrolü

Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP), HazardAnalysis and Risk-Based Preventive Controls (HARPC), Food Safety ModernizationAct (FSMA), Critical Control Points (CCPs), Ön Gereksinim Programı (ÖGP),Operasyonel Ön Gereksinim Programı (OP ÖGP) ve Kritik Kontrol Noktaları (KKN),üretim HACCP sistemi gibi Gıda Üretimi konuların da sürekli kendimizigeliştirmeye çalışmaktayız. Magneteksan firmamız Mıknatıs kontrolü BRC GlobalStandards ( BRC denetimi) kurallarına uygun bir şekilde mıknatısları kontroletmekte, mıknatıs kalibrasyonu prosedürüne göre raporlandırmakta ve olmasıgereken standartları siz değerli müşterilerimize bildirmekteyiz.

Süt, İlaç ve Gıda tozların üretimi için kullanılanmıknatıslar..

Gıda ürünleri öğütme, ezme proseslerinde kullanılanmıknatıslar..

Hububat ve tohum ürünleri işlemede kullanılan mıknatıslar..

Şeker, tuz, pudra, nişasta üretiminde kullanılan mıknatıslar..

Et, balık ve gıda işleme tesislerinde kullanılanmıknatıslar..

Evcil hayvan yemleri üretim tesislerinde kullanılanmıknatıslar..

Üzüm, portakal, şeftali vb. ürünleri işleyen tesislerdekullanılan mıknatıslar.

Çikolata ürünleri işleyen üretim tesislerinde..

 Kuruyemiş, fındık,fıstık, çekirdek üretim tesislerinde..

Bizden temiz edebileceğiniz mıknatıslarıkullanabilirisiniz.

www.magneteksan.com

 

 

Kavakpınar Mah. Cemil Meriç cd. no:137/9-148 Koruma San.Sitesi PENDIK / ISTANBUL

Son Eklenen Ürünler
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram