ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Baskılı Poşetcim
Firma Adı : Baskılı Poşetcim
Yetkili : Baskılı Poşetcim
Adres : Oruç Reis Mah. Giyimkent Sitesi 10. Sk. No:54 / A Esenler / İSTANBUL
Şehir / İlçe : İstanbul / Esenler
Telefon : (0541) 438-2860
Faks : (0212) 438-2860
Gsm No : (0541) 438-2860
Web Site : https://baskiliposetcim.com/
E-Mail : baskiliposetcim@gmail.com
Kuruluş Yılı : 2020
Firma Hakkında

Baskılı Poşetçim bir Liva kuruluşudur. Liva Group Plastik Kâğıt ve Ambalaj; 2007 yılında kurulmuş, günün şartlarına göre mağaza poşeti, baskılı poşet, kargo poşeti, çöp poşeti vb. ürünlerin imalatını yaparak başladığımız bu yolda yenilikçi teknoloji ile yeni kanunlar doğrultusunda müşterilerimizin memnuniyeti için kâğıt poşet, baskılı kağıt çanta, baskılı bez çanta, baskılı tela çanta vb. ürünlerin imalatını yapmaya başladık baskı makinelerimizin ve teknolojimizin gelişimini sağlayarak dokuma etiketi, karton etiket, yaka kartı, karton çanta, baskılı karton çanta vb. ürünleri de portföyümüze kattık geldiğimiz son noktada plastik ambalaj, kağıt ambalaj, bez ambalaj ve paketleme ürünleri sektöründe faaliyet gösteren, müşteri memnuniyetini ve yüksek kaliteli malzeme sunumunu ilke olarak benimsemiş, tecrübeli kadrosu ile hızlı kaliteli ürün imaleden sektörlerinde söz sahibi olmayı hedeflemiş bir firmadır.

Ürün odaklı ambalaj üretimi, müşterilerin taleplerine göre özel çözümler, uygun fiyat, yüksek kalite ve yenilikçi üretim, düşük adette üretim, hızlı üretim politikasıyla hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. Ayrıca topluma ve doğaya saygılı, etik değerlere sıkı sıkıya bağlı, eğitim ve insan kaynakları gelişimine önem veren, uzun vadeli hedefleri olan, ülkesine ve milletine maddi ve manevi katkıda bulunmayı kendine ilke edinmiş bir kurumdur.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram