ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
4MEVSİMBALIK
Firma Adı : 4MEVSİMBALIK
Yetkili : FEVZİ
Şehir / İlçe : İstanbul / Beykoz
Telefon : (0216) 322-0034
E-Mail : bilgi@4mevsimbalik.com
Kuruluş Yılı : 2020
Firma Hakkında

                         4mevsimbalık

Balık yemenin faydaları saymakla bitmez Her yönü ile  zengin bir besin kaynağı olan balık bilineninaksine Anadolu medeniyetlerinin değişmez besin kaynağı olarak sofraların baş tacıolmuştur Anadolu uygarlıklarında balık yeme kültürü binlerce yıl öncesine kadargitmektedir. Balık içerdiği yağ asitleri nedeniyle son derece tüketilmesigerekli bir besindir

Balıkta diğer hayvansal kaynaklı besinlerin aksine doymuş yağyerine doymamış yağ asitleri denilen omega3 bol miktarda bulunmaktadır. Omega3insan vücudunun üretemediği ve son derece ihtiyaç duyduğu faydalı bir besindir.Omega3 kalp ve damar sağlığı koruyu özelliğine sahiptir. Balık iyot açısındanda zengin bir besin kaynağı olması nedeniyle zeka gelişiminde önemli bir rolesahiptir. Balık tam bir kalp dostudur içerdiği proteinler sayesinde insan vucüdunuonarıcı niteliğe sahiptir. Yapılan araştırmalara göre günlük yaşam ve iştemposunun yoğunluğu nedeniyle oluşan strese özellikle yağ oranı fazlabalıkların  iyi geldiği anlaşılmıştır. Bunedenle balık depresyon düşmanıdır. Balık diyabet riskini azaltır. Balık alzheimerriskini azaltır. Bunlarla birlikte balığın saymakla bitiremeyeceğimiz yüzlerce  faydası vardır.

Uzmanlar haftada en az iki kez balık tüketilmesini ısrarlavurgulamaktadır .

 2019 yılındabölgemizdeki deniz lezzetleri eksikliğini giderebilmek için 25 yıllık  tecrübemizle 4 mevsim balık restaurantınıaçmaya karar verdik.

Bu süreçteki yol haritamızı siz değerli misafirlerimize önceliklesağlıklı, nezih, sakin, hoş ve lezzetli balıkları bir arada bulabileceğiniz birmekan oluşturmak olarak belirledik.

Ve çalışmalarımız sonucunda Rüzgarlıbahçe mahallesiCumhuriyet caddesinde 160 misafirimizi ağırlama kapasitesine sahip geniş veferah bir restaurant ile hizmetinize girdik.

Zengin deniz ürünleri ve onlarca meze ve balık çeşitleri ilehijyen şartlarına uygun mutfağımızda menülerimizi oluşturduk.

Her daim fiyat politikamız, temiz, taze balık çeşitlerimiz, zenginikram çeşitlerimiz ve Kavacık bölgesi yemek sektörüne getireceğimiz yenilikçilezzetler ile siz değerli misafirlerimizi ağırlamak için heyecan duyan birişletme olduğumuzu belirtmek isteriz.

Siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyar

Sağlıklı günler dileriz .

  BÜTÜN YEMEK KARTLARI GEÇERLİDİR

Paket servisimiz vardır   

                                                                                                 Tel 0216 322 00 34

                                                                                                   Gsm 0507 777 16 87

4 Mevsim Balık Restaurant

Rüzgarlıbahçe mahallesi Cumhuriyet caddesi No 81 Beykozİstanbul

 

 

 

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram