ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
MEVA KIO Makine Sanayi Limited Sirketi
Firma Adı : MEVA KIO Makine Sanayi Limited Sirketi
Yetkili : İlyas Bey
Adres : Yeni Mah. Bahattin Şeker Cad. No:153/1 Pazaryeri / Bilecik / TÜRKİYE
Şehir / İlçe : Bilecik / Pazaryeri
Telefon : (0537) 851-2511
Gsm No : (0537) 851-2511
Web Site : mevakio.com
E-Mail : bildirim@mevakio.com
Kuruluş Yılı : 1989
İşletme Türü : Limited Şirketi
Çalışan Sayısı : 5 - 10 Kişi
Firma Hakkında

Şirketimiz, MEVA KİO Limited Şirketi, Çek Cumhuriyeti Merkezli Çevre Ekipmanları üretim tesisleri bulunan 1898 yılında kurulmuş ve Avrupa da 24 ülkede satış ağı ve depoları olan MEVA Şirketi ile Türkiye de 3 nesillik bilgi ve tecrübe geçmişiyle 2009 yılından itibaren KIO Markasıyla faaliyetleri sürdüren, ülkemizde Çevre Sektöründe bilinen, Orta doğu, Afrika ve Yakın Asya ülkelerinde satış ağı bulunan KIO Grup firması ortak kuruluşudur. 

MEVA A.S. , Çek Cumhuriyetinde yerleşiktir. MEVA yönetimi, MEVA´yı üst düzey bir performansla Avrupa çapında çevre kalitesinin iyileştirilmesine önemli katkı yapacak bir marka haline getirmiştir.


Sektördeki gelişmeleri yakından takip eden Kio Grup ise Türkiye´nin gelişen sanayisi sayesinde ürün portföyünü genişletmiş Atık Konteynerler, Geri dönüştürülebilir Atıkların Taşınması için Endüstriyel 2-40 m3 arası Konteynerler ve Konteyner Taşıyıcı Kancalift Kamyon Ekipmanları, Çevre temizliğinde kullanılan Kamyon Ekipmanları pazarlamaya başlamış ve bu konuda da yabancı iş ortakları ile birlikte önemli adımlar atarak yerli imalatta zengin ürün seçeneği de sunarak sektörde sayılı firmalar içinde yerini almıştır.   

Meva KİO ise her iki firmanın geçmişten günümüze taşıdığı tecrübe ve kaliteyi arkasına alarak  Atık Konteynerleri, yağ yönetimi, depolama, fabrika ekipmanları, taşıma teknolojileri ve şehir mobilyaları gibi çeşitli endüstriyel alanlarda ki geniş ürün yelpazesini yüksek kalite ve en uygun maliyetle sunmayı hedeflemektedir.


Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram