ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
ACEMAK MAKİNA
Firma Adı : ACEMAK MAKİNA
Yetkili : CEM ACEMAK
Adres : Toros Mh. 78010 Sk. Yeşiltoros Apt. Zemin Kat. No:11/C Çukurova / ADANA
Şehir / İlçe : Adana / Çukurova
Telefon : (0322) 359-0195
Faks : (0322) 359-0196
Gsm No : (0532) 543-6826
Web Site : acemak.com/
E-Mail : acemaksosyal@gmail.com
Kuruluş Yılı : 2008
İşletme Türü : Limited Şirketi
Çalışan Sayısı : 5 - 10 Kişi
Firma Hakkında
Firmamız ACEMAK MAKİNA sektördeki 7 yıllık tecrübenin ardından 2008 yılında Adana´da kurulmuştur. Beton kesme ve beton delme konularındaki 16 yıllık deneyimi ve uzman kadrosu ile kurumsal beton kesme, beton delme, karot hizmet taleplerinizi kısa sürede değerlendiren ve gerçekleştiren firmamız, yapılacak iş ne olursa olsun gerekli özen ve itinayı gösterip tüm hizmetlerini kaliteden ödün vermeden gerçekleştirmektedir.

Beton kesme ve delme, dikkat, tecrübe kaliteli ekipman ve uzman bir kadro gerektiren bir işlemlerdir. Bu bilinç hareket eden firmamız, gerekli durumlarda yerinde ön inceleme yaparak kesilecek yada delinecek betonun durumu ve alana göre hareket ederek ve gerekli ekipmanları belirleyerek, beton kesme ve delme işlemleri sırasında her hangi bir olumsuzluk yaşanmasına izin vermeyecek şekilde hizmetlerini gerçekleştirmektedir.

Amacımız firma olarak teknolojiyi yankından takip edip sürekli makina parkurumuzu geliştirmek ve bakımlarını rutin olarak yaparak siz müşterilerimize hızlı ve sorunsuz bir hizmet sunmaktır. Alanında uzman kadromuz ve çalışma alanında işin kalitesini arttıran son teknoloji ürünü donanımlarımızla Adana´nın her yerine 7 gün 24 saat ulaşmaktayız.

Adana´nın yanında, çevre il ve ilçelerine de hizmet verebilen firmamız, her türlü beton kesme, beton kırma, beton delme ve karot işlemlerini gereken kalite ve sürede yapmaktadır. Kurumsal talepleriniz için firmamıza dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Firmamız, hidrolik beton kesme, derz ile beton kesme, perde beton kesme, asfalt kesme, döşeme beton kesme, beton duvarlarda kapı ve pencere açılması, karot ile beton kesme, karot ile beton delme, beton kırma, kanal için beton kesme gibi beton kesimi ve delinmesi ile ilgili her türlü hizmeti verebilmektedir.
Son Eklenen Ürünler
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram