ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Mersin 2.EL ve Sıfır Laptop Alım Satım Merkezi - Dolgun Bili
Firma Adı : Mersin 2.EL ve Sıfır Laptop Alım Satım Merkezi - Dolgun Bili
Yetkili : Mehmet Salih DOLGUN
Adres : Merkez Mahallesi 52040 Sokak Samet3 Apt, No 11, 33330 Mezitli/Mersin
Şehir / İlçe : Mersin / Mezitli
Telefon : (0532) 066-4233
Faks : (0532) 066-4233
Gsm No : (0532) 066-4233
Web Site : https://mersinikincielbilgisayar.com/
E-Mail : salih@dolgunbilisim.com.tr
Kuruluş Yılı : 2003
İşletme Türü : Şahıs Firması
Çalışan Sayısı : 5 - 10 Kişi
Firma Hakkında

HAKKIMIZDA

2003 yılında Hosting Alan adı ve Web tasarım olarak başladığımız bu sektörde, 2004 yılında Cep Telefonu Satış ve Teknik Servis hizmetlerini de kapsayan bir işletme bünyemize kattık. İlerleyen yıllarda müşteri istekleri ve iş genişletme projelerimiz ile yurtdışı ve yurtiçi toptan elektronik ürünler mağazamızı 2012 yılında online olarak faaliyetlere başlattıktan sonra DOLGUN BİLİŞİM ve TEKNOLOJİ HİZMETLERİ olarak 2017 yılında marka tescilimizle beraber tüm çalışma alanlarımızı tek bir çatı altında topladık.


DOLGUN TEKNOLOJİ olarak verdiğimiz hizmetler genellikle bilgisayar parçaları aksesuarları, toptan laptop alım satım, klavye mouse ve diğer çevre birimleri toptan ve perakende alım satımı, araç aksesuarları yol kayıt cihazları, araç navigasyon cihazları, araç kameraları, araç güvenlik ekipmanları, bilgisayar aksesuarları ve bilumum bu alanda elektronik malzemelerin tedarik toptan ve perakende konusunda Mersin Mezitli de ve online satış kanalları aracılığıyla hizmet vermekteyiz.


DOLGUN TASARIM aktivite alanı olarak kendisine web tasarım, web programlama ve uygulamaları, web hosting, sunucu kiralama, sanal mağaza tasarımı ve kurulumu, toplu SMS gönderimi ve tüm bu alanlarla ilgili teknik destek ve danışmanlık hizmeti vermektedir.


DOLGUN BİLİŞİM aktivite alanı olarak cep telefonu satış ve yedek parça , Cep telefon aksesuar , Cep telefon teknik servis hizmetleri ile 15 yıldır Mersin Metropol İş Merkezimizde hizmet vermekteyiz.



ETİKETLER

laptop, leptop, ,ikinciellaptop, ikincielleptop, notebook, pc, ikincielnotebook, leptap, dizustubilgisayar, dizüstübilgisayar, dizüstü, gaming, ikincielpc, bilgisayaralim, laptopalim, laptopalanlar, mersinsifirlaptop, mersinikinciellaptop, mersinikincielleptop, sıfırlaptop, mersin laptop alım satım, mersin laptop fiyatları, mersin dizüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar markaları, en iyi laptop markası,

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram