ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Ankara Panel Çit
Firma Adı : Ankara Panel Çit
Yetkili : Elvan Yıldız
Adres : 1200 sok no 87 Ostim Ankara
Şehir / İlçe : Ankara / Sincan
Telefon : (0542) 740-8440
Faks : (0542) 740-8440
Gsm No : (0542) 740-8440
Web Site : panelcitankara.com
E-Mail : netturknet@gmail.com
Kuruluş Yılı : 2014
İşletme Türü : Şahıs Firması
Çalışan Sayısı : 5 Kişi ve altı
Firma Hakkında

Tel Çitlerimizin Özellikleri

Duvar üstü panel çit fiyatları profesyonel tel çit üretici ve satış firmamız tarafından uygun bir şekilde sunuluyor. Bu kapsamda müşterilerimiz ek ücretler ödemeden en kaliteli ve yüksek performanslı duvar üstü tel çitlerimizi düşük bir maliyetle satın alabiliyor. Pek çok özelliklere sahip olan bu profesyonel güvenlik sistemlerimiz bu doğrultuda birçok firmalar tarafından tercih ediliyor. Kolay bir kullanım olanağı sunan ürünlerimiz ayrıca en kaliteli malzemeden üretildiğinden uzun seneler boyunca güvenle kullanılabilir. Beklentilere hitap eden ürünlerimiz geniş kullanım alanlarına sahiptir. Bu kapsamda özel arazili alanlarda kullanıldığı gibi kamuya açık alanlarda da güvenle kullanılabilir. Duvar üstü tel çit isminden de anlaşılacağı üzere duvar üzerine uygulanan panel çitlerin ilave edildiği güvenlik telleridir. 


Tel Çitlerimizin Avantajları

Tel çit fiyatları haricinde bu ürünlerimizin en önemli özelliklerinden biri maksimum sağlamlığa sahip olmasıdır. Bu doğrultuda en zorlu hava şartlarında dahi maksimum düzeyde performans gösterir. Bunun dışında bu ürünlerimiz pek çok güvenlik tellerinden farklı olarak estetikli bir dizayna sahiptir. Bu doğrultuda uygulandığı alanların göze hitap edici ve daha modern bir görünüme sahip olmasını sağlar. Ürünlerimiz Türkiye kalite standartlarından özenle üretiliyor. Bu doğrultuda uzun dönemler boyunca kalitesinin eksilmesi söz konusu değildir. Ürünlerimizin en temel özelliklerinden biri de hafif ağırlığa sahip olmasıdır. Bu kapsamda montajı ve de montajı son derece kolaydır. Ürünlerimizin montaj ve de montaj işlemini ise uzman kadromuzla birlikte ek ücretsiz bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda net fiyat tarifesinden ürünümüzü sipariş verebilirsiniz.


Tel Çitlerimizin Kullanım Alanları

Ürünlerimiz daha çok spor komplekslerinde çevre çitlerde tercih ediliyor. Ancak bunun haricinde pek çok villa alanlarında, toplu konut alanlarında, sanayi alanlarında, endüstriyel işletmelerde, kamusal alanlarda da yoğun olarak tercih ediliyor. Ürünlerimiz belirli bir alandan başlayarak aynı şekilde belirli bir alana kadar yükselebiliyor. Ayrıca talepler doğrultusunda özel olarak da dizayn edilebiliyor. Ürünlerimiz genellikle yeşil renk tonundan üretiliyor.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram