ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Şehri Frig
Firma Adı : Şehri Frig
Yetkili : Şehri Frig
Adres : Cumhuriyet, 03372 Ayazini/İhsaniye/Afyonkarahisar
Şehir / İlçe : Afyon / İhsaniye
Telefon : (0535) 611-5757
Faks : (0535) 611-5757
E-Mail : sehrifrig@ultimatif.com
Kuruluş Yılı : 2021
Firma Hakkında

Anadolu asırlardır dünyanın en gözdeyerleşim yerlerinden birisi olmuş, pek çok medeniyete ev sahipliği yapmıştır.Bu nedenle Anadolu’nun pek çok noktasında tarihi araştırmalar, arkeolojikkazılar devam etmekte, çalışmalar yapıldıkça da daha farkı medeniyetlere,medeniyetlerin izlerine ulaşılmaktadır. Afyonkarahisar da Anadolu’nun birçokmedeniyete ev sahipliği yapmış, farklı toplumların yerleşim yeri haline gelmiş,bu toplumların kendi medeniyetlerini öncekilerle de harmanlayarakzenginleştirmiştir.

Afyonkarahisar çevresinde araştırmalaryapıldıkça yer altı ve yer üstü pek çok yenilik keşfedilmektedir. Son dönemdebunun en güzel ve en özel örneklerinden birisi Frig Vadisidir. Frig VadisiAfyon, Kütahya, Eskişehir sınırlarına yayılmış, Frigya medeniyetinin izlerinitaşıyan, tarihi kalıntılar ve antik eserler bakımından son derece zengin birbölgedir.

Araştırmalar geliştirildikçe FrigVadisi ikinci Kapadokya olarak tanımlanmakta, bugün dünyaca nam salmış Kapadokyabölgesininkine benzer bir yapıda olduğu fark edilmektedir. Pek çok kilise, kralmezarı, şehir kalıntıları bölgede bulunmakta, oyularak yapılmış odalar,mezarlar, yerleşim yerleri, kiliseler, sarnıçlar ve daha pek çok eser yeralmaktadır. Son dönemde dünyanın dört bir tarafından Frig Vadisine ziyaretçilergelmekte, buranın uçsuz bucaksız ovasında turlar atmakta, konaklamakta, kampyapmakta, çeşitli programlara katılarak tarihi yapılar arasında eğlenceli zamangeçirmektedirler. Bütün bunları yaparken de dinlenmek, Afyon’un birbirindenözel lezzetlerini tatmak istemektedirler.

Frig Vadisinde ne yenir diye düşünenler için işletmemiz çok özelseçenekler sunmakta, Afyon’un yöresel işaretli lezzetlerini misafirleriylebuluşturmaktadır. Bilindiği gibi Afyon ülkemizin en seçkin mutfaklarındanbirisidir ve onlarca farklı lezzetimiz coğrafi işaret almış, dünya markasıolmuştur. Elbette bunu başarmak kolay olmamış, pek çok işletme ve lezzetustaları Afyon’un bu başarısında pay sahibi olmuştur. Bizler de Frig Vadisirestaurant arayışında olanları bölgemizin birbirinden özel lezzetleriyletanıştırıyor, gezilerinize benzersiz bir deneyim kazandırıyoruz.

Elbette Frig Vadisinde ne yenir diyenleriçin tek seçeneğimiz yöresel lezzetlerimiz değil. Bunlarla birlikte moderndünya mutfağından da çeşitler sunuyoruz. Ürünlerimizin tamamı alanında uzman,eğitimli, sertifikalı aşçılarımız tarafından hazırlanmaktadır. Lezzetlerimizinhenüz malzeme tedariki aşamasından itibaren özenle hareket edilmekte, ensağlıklı, taze, lezzetli ve kaliteli malzemeler mutfağımıza dahil edilmektedir.

Mutfağımıza gelen malzemelerimiz FrigVadisi restaurant alanının en iyi aşçıları olan personellerimizlebuluşturulmakta, aşçılarımızın özel tarifleriyle hijyenik ortamda hazırlanarakservis edilmektedir. Güler yüzlü, azimli ve özverili servis personellerimizledamaklarınızda unutamayacağınız izler, hatıralarınızda hoş bir yer edinmekamacıyla hizmet verilmektedir.

İşletmemizde hem yiyecek hem içecekkonusunda çok geniş bir seçenek sunuyoruz. Yöresel ve uluslararasılezzetlerimizle damaklarınızı şenlendirdiğimiz gibi birbirinden özeliçeceklerimizi de sizler için hazırlıyoruz. Dünyanın en iyi kahvelerini, enelit kahve çeşitlerini, sıcak ve soğuk içecekleri tatmanıza olanak sağlıyoruz.

İşletme olarak yiyecek ve içecekçeşitlerimizle Frig Vadisinde ne yenir diyenlere çok geniş biralternatif sunduğumuz gibi yöresel, doğal lezzetlerimizin satışını dayapıyoruz. Tamamen kendi üretimimiz olan şu kategorilerde onlarca farklılezzetimizi beğeniye sunuyoruz:

·        ·        ·        ·        ·        ·        ·        Catering ürünleri.

Kaliteli, lezzetli ve uygun fiyatlıürünlerimizle gerek kahvaltılarınızın gerekse diğer öğünlerinizinvazgeçilmezleri arasında yer almaya talip oluyoruz.

Vizyonumuz

İşletme olarak faaliyet gösterdiğimizher alanda hem bölgemizin hem de dünyanın önde gelen firmaları arasında olayıhedefliyoruz. Geleneksellerimizden, etik değerlerimizden taviz vermedenteknolojik yenilikleri yakından takip eden, bu yeniliklerle kendini sürekligeliştiren bir işletme olmaya çalışıyoruz.

Müşteri memnuniyetini temel ilke kabulederek, her defasında müşterilerimizin beklentilerini karşılayan, her defasındakaliteli ürünler üreten, müşterilerine ve çalışanlarına değer katarak onlarımemnun etmeyi başaran işletme olma hedefindeyiz. Hem toplumumuza hem ülkemizefaydalı olmaya çalışıyor, sektörümüzdeki yeni fikirleri hayata geçirmekonusunda azami çaba sarf ediyoruz. Gerek sunduğumuz hizmetler gerek lezzetlergerekse servislerle örnek olan, global bir şirket olma çabasındayız.

Misyonumuz

İşletme olarak sadece Frig Vadisirestaurant alanında değil, sunduğumuz bütün hizmetlerde ve ürünlerdemüşterilerimizin, çalışanlarımızın kendini farklı hissetmesini, kendilerinegüvenmelerini ve hayatlarını daha keyifli yaşamalarını sağlamaya çalışıyoruz.Kurumsallaşmayı benimseyen, her defasında öğrenmeye devam eden, eleştiriyeaçık, huzurlu bir çalışma ortamı oluşturan, pozitif enerji yayan, müşterileriiçin değer yaratan ve istikrarla karşılık veren bir işletme olmayı önceliyoruz.

Son Eklenen Hizmetler
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram