ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Teoti Anaokulları
Firma Adı : Teoti Anaokulları
Yetkili : Teoti Anaokulları
Adres : Aydınlıkevler Mah 6782/1 Sokak no:7
Şehir / İlçe : İzmir / Çiğli
Telefon : (0539) 648-8515
Gsm No : (0539) 648-8515
Web Site : https://teotianaokullari.com
E-Mail : info@teotianaokullari.com
Kuruluş Yılı : 2022
İşletme Türü : Şahıs Firması
Çalışan Sayısı : 11 - 50 Kişi
Firma Hakkında

Teoti İzmir Çiğli Anaokulları

TEOTİAnaokulları İzmir Çiğli Anaokulu ÇiğliAydınlıkevler Anaokulu ve Teoti Çiğli Ataşehir Anaokulu olmak üzere MilliEğitim Bakanlığına Bağlı 2 Anaokulu vardır. Hedefimiz çiğlide kaliteli anaokuluarayan velilerimizin ilk tercihi olmaktır. Bunun için de, anaokullarımızıkurarken en iyi sonucu alabileceğimiz alt yapımızı hazırladık. Yaklaşık 1yıllık ön çalışmanın ardından anaokulumuzu kurduk.

Teotiçiğli anaokulları sahibi Uzman Psikolojik Danışman Ebru Karabuluttur. Bir psikolojik danışman olmasının getirmiş olduğu sayısız avantajı anaokulumuzun engüçlü yanını oluşturmaktadır. Önce genel değerlendirme sonrasında ise geliştirmeüzerine kurgulanmış bir eğitim yaklaşımımız söz konusudur.

Çiğlianaokulu ihtiyaçlarına çözüm üretmek amacıyla kurulan okulumuzda öncelikleamacımız, çocukların ilköğretime hazır olarak yetiştirilmesidir. Bu sayedeokul döneminde, ders çalışma alışkanlıkları, öz disiplin, özgüven ve kendinigerçekleştirme durumlarında problem yaşamayan çocuklar yetiştireceğiz.

Teotiİzmir Çiğli Anaokullarında 3-6 yaş arası çocuklara hizmet verilmektedir.Tuvalet alışkanlığını kazanmış ve belirli bir olgunluk seviyesine yani 3 yaşnorm seviyesine gelen çocuklarımızla eğitim hizmetimiz uygulanacaktır. 2 yaşgrubunda bazı yeterliliklerimizin oluşmaması onların sadece oyun grubu olarakkalmalarını sağlamaktadır. İşte bu nedenle 3 yaşından başlayan ve 6 yaşındasona eren okul öncesi eğitim çalışmasına yani anaokuluna karar kıldık.

Bizsevdiğimiz işi yapıyoruz. Çocukların hayatlarına dokunuyoruz. Kaliteli eğitimyaklaşımıyla birlikte çok ama çok eğleniyoruz. 

Teotiİzmir Çiğli Anaokullarında Eğitim Yaklaşımı

Teotianaokullarında, eğitim yaklaşımı olarak dinamik eğitim modeli kullanıyoruz.Dinamik eğitim modelinin temelinde yer alan, ana çerçevenin belli olduğu veçocuğun gelişimine yönelik revize edilen ve çocuğu merkeze alan bir yaklaşımsöz konusudur.

Ülkegenelinde bir çok eğitim programı olmasına rağmen Teoti İzmir ÇiğliAnaokullarında eklektik bir model uygulanmaktadır. Hiçbir eğitim programı tekbaşına yeterli değildir.

Teoti çiğli anaokulunda rehberlik çalışmaları

İzmirçiğli anaokullarımıza kayıt yapan çocuklarımızın önce durum değerlendirmeleriniyapmaktayız. Bu sayede çocuğun genel durumu ortaya çıkmakta ve eğitim tarafındageliştirebileceğimiz yönleri görmekteyiz. Bu sayede çocuk çok mutlu olarakeğitimine devam etmektedir. Aynı zamanda okula uyum problemleri en aza inmekteve eğitim kalıcı hale gelmektedir.

Eğitimdepsikolojik faktörlerin önemi çok yüksektir. Tek düze bir eğitimin çocuklarasağladığı hiç  bir artı yoktur. Biz teotiizmir çiğli anaokulları olarak çocuğun hayatına direkt dokunuşlar sağlamanındaha doğru olacağına inanıyoruz. İlk bir haftalık serüvenimizde bile ciddifarkların ortaya çıkacağını söyleyebiliriz.

Teoti Çiğli Anaokullarında Etkinlikler

TeotiÇiğli Anaokullarında etkinliklerimiz genel geçer kurallarla değil, tamamen grupnormuna göre hazırlanmaktadır. Toprak etkinlikleri, nostaljik oyunlar, sanatetkinlikleri, akıl oyunları ve daha nicesi. Amacımız eğlenirken öğrenmek,öğrenirken oynamak. Bizim için herşey bir oyun.

İyibir okul öncesi eğitimin temelinde oyun vardır. Oyunlar çocukların gelişimiaçısından son derece önemlidir. Çünkü oynayan çocuk gelişir, stratejigeliştirir. Zeka gelişiminin yanı sıra fiziksel ve ruhsal gelişimimizdedesteklenmiş olur. İşte tüm bunların farkında olarak grup normlarının durumunagöre kolaydan zora etkinlik planımızı hazırladık.  Her aşama bizi biraz daha zorlayacak ama biro kadar da geliştirecek.

Sonuçolarak Teoti İzmir çiğli anaokullarında öğrenmenin her stilini uygulayacağız.

Teoti Çiğli Anaokullarında Beslenme

Çocukbeslenmesi önemli bir konudur. Çocuğun sağlıklı ve dengeli beslenmesi bizimönceliğimizdir. Bu nedenle günlük alması gereken kalori miktarlarıhesaplanarak, gıda uzmanı tarafından hazırlanan beslenme takvimini uyguluyoruz.Tamamen organik ürünlerle yemeklerimizi yapıyoruz.

Teoti Çiğli Anaokullarında Yönetim ve İşeyiş

Anaokulumuzsabah 07:30 da açılmaktadır. Akşam 18:30 da tüm faaliyetlerimiz sonlanmaktadır.

Sabah09:00 a kadar kahvaltımız devam etmekte olup bu saatten sonra eğitim hizmetimizbaşlamaktadır.

Öğlen12:00 -13-30 saatleri arasında öğle yemeğimiz vardır.

Öğledensonra 15:30-16:00 arasında ise ara öğünümüz bulunmaktadır.

Busaatten sonra yapacağımız çalışmalar günlük tekrarları içermektedir.

Genelbilgilendirmeler online olarak yapılacak olup belirli periyotlarla velitoplantılarımız olacaktır.

Velilerimizinhassasiyetinin farkında olmamızdan kaynaklı her türlü bilgi ve belgeyiailelerimizle paylaşıyoruz. Herşey çocuklarımız için.

 

Çiğli Anaokulu

 

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram