ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
welcomebaby
Firma Adı : welcomebaby
Yetkili : welcomebaby
Adres : Yeşilbağlar Mah. D100 Bulvarı, Pera Office, No: 20, Kat: 15, D: 72, Pendik/İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Pendik
Telefon : (0850) 303-2229
Faks : (0850) 303-2229
Web Site : welcomebaby.com.tr/
E-Mail : info@welcomebaby.com.tr
Kuruluş Yılı : 2010
İşletme Türü : Limited Şirketi
Çalışan Sayısı : 11 - 50 Kişi
Firma Hakkında

Welcome Baby

Welcome Baby anne, baba, bebek ve çocuklar için en uygunfiyatlarla dünyaca ünlü markaların binlerce çeşit ürününü sunmaktadır. Annebebek ürünleri, bebek giyim, çocuk giyim, oyuncak ve kitap kategorilerinde birbirindengüzel ve kaliteli binlerce çeşit ürünü bulabilirsiniz. Siz de ucuz, güvenli vekaliteli ürünler arıyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Welcome Baby, Türkiye’deve Dünyada trend olmuş markaların lisanslı oyuncaklarını, tekstil ürünlerini,çocuk kitaplarını ve anne bebek ürünlerinin satışını yapmaktadır. Onlinemağazamız www.welcomebaby.com.tr adresindeyeni üyelikte hediye çeki, her alışverişte para puan ve belirli tutar üzerindeücretsiz kargo imkanlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca WBJET kargo ile siparişverdiğiniz ürünlerinizi belirli lokasyonlara aynı gün sizlere ulaştırıyoruz.Online mağazamız dışında ürünleri yerinde deneyimlemek ve incelemek istersenizsizleri Welcome Baby mağazalarımıza bekleriz.

 

Lego

Bebekler ve öğrenme çağındaki çocuklar oynadıkları oyunlar veoyuncaklar sayesinde deneyim kazanır ve öğrenirler. Lego, çocukların eğlenerek öğrenmelerini sağlar. Bu yapı oyuncaklarıile oynayan çocuklar sürekli bir şeyler keşfetmeye çalışır ve bu keşfetmehiçbir zaman bitmez. Lego her yaşta çocuğa ve yetişkinlere özel oyuncaklarsunmaktadır. Çocuklarımız Lego sayesinde problemleri oluşturmayı ve problemleriçözmeyi öğrenir. Problemleri çözdüğü zaman ortaya çıkanlar ile görsel zekâsı dagelişir. Lego aile boyu yapılabilecek bir aktivite olduğu için ebeveynler de buoyuna katılabilir. Welcome Baby olarak sizlere lisanslı Lego ürünlerinintamamını sunmaktayız. Orijinal Lego ürünlerini güncel kampanyalarımız ve sürprizindirim kodlarımız sayesinde en uygun fiyata web sitemizden satınalabilirsiniz. Ayrıca Lego dünyasını yakından takip etmekteyiz. Stoklarımıza günceltutuyoruz ve en yeni Lego’ları sizlere sunuyoruz. Trend lego modellerinden LegoTechnic, Lego Super Mario, Lego Minecraft, Lego Ninjago, Lego Classic, LegoMarvel, Lego City, Lego Friends, Lego Duplo, Lego Speed, ve Lego Dotsserilerini her zaman Welcome Baby’de bulabilirsiniz.

 

Skip Hop

Skip Hop anne, bebekve çocuklar için kaliteli ürünler sunan dünyaca ünlü bir markadır. Welcome Babyolarak sizleri Skip Hop’un son derece kaliteli olan Skip Hop termos, Skip Hop suluk,Skip Hop çanta, Skip Hop sırt çantası, Skip Hop oyuncak setleri, Skip Hop yemeksetleri ve lazımlık gibi ürünleriyle buluşturuyoruz. Skip Hop tarafındanüretilen çatal ve kaşıklar bebeklerin tutuş şekline göre özel olaraktasarlanmıştır. Bebeklerin yemeklerini kendi kendine yiyebilmesi için çokuyumludur. Skip Hop tarafından üretilen bebek çantaları hem bebek eşyaları hem degünlük kullanım için son derece ideal olarak tasarlanmıştır. Skip Hop ürünleriuzun ömürlü olmasıyla bilinir. Welcome Baby olarak yaptığımız kampanyalar veindirim kodlarımız ile sizlere en uygun Skip Hop ürünlerini sunmaktayız.Welcome Baby web sitesinden aradığınız tüm Skip Hop markalı ürünleri hızlı, güvenlive en uygun fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.

 

Barbie

Oyuncak bebek denildiği zaman akıllara kuşkusuz hemen Barbiegelir. Barbie yıllardır kaliteli,sağlam, kombin yapılabilen eğlenceli oyuncaklar ve oyun setleri sunmaktadır. GünümüzdeBarbie adı altında veya küçük harf oyunlarıyla birçok taklit oyuncakbulunmaktadır. Welcome Baby olarak orijinal, güncel ve çeşitli Barbie bebeklerisizlere sunmaktan mutluluk duymaktayız. Barbie bebeklerin yanı sıra Barbie evi,Barbie arabası, çeşitli Barbie kıyafetleri, Ken bebekler ve oyun setleriylehiçbir yerde bulamayacağınız oyuncakları Welcome Baby olarak stoklarımıza getirmeyedevam ediyoruz. Barbie Color Reveal renk değiştiren oyuncak sayesinde çocuklarsürekli keşfederek eğlenecek. Barbie bebek kıyafetlerimiz sayesinde Barbieeğlencesi hiç bitmeyecek. Hangi konseptte Barbie almış olursanız olun Barbiebebek kıyafetleri ile başka eğlenceye geçebilirsiniz. Üstelik Welcome Baby’denaldığınız Barbie ürünlerinde indirim ve kupon fırsatı her zaman sizi bekliyor.

 

Mamas Papas

Mamas Papas, çocuklar ve bebekler için siz ebeveynlere fonksiyonel,kaliteli, uzun ömürlü birçok bebek arabası, travel set, anne yanı beşik, mamasandalyesi ve aksesuarlarını sunmaktadır. Mamas Papas, özelliklebebek arabaları konusunda birçok özellik sunmaktadır. Mamas Papas 2020 yılında Mother&BabyAwards´da en iyi bebek arabası ödülünü almaya hak kazanmıştır. Mamas Papasbebek arabalarının modellere göre değişiklik gösterse de belli başlı özelliklerininbirkaçını sıralayacak olursak;

-         Geniş üst tentesi sayesinde güneş, yağmur, rüzgâr bebeğinizi hiçrahatsız etmez. Tente sistemi sayesinde örneğin egzoz gazlarına, bacadan çıkan zararlıgazlara çocuğunuz hiçbir zaman maruz kalmıyor.

-         Tentesi kapalı bir şekilde kullanırsanız bebeğinizi görebilmeniziçin tentede bir yer bulunuyor. Bu sayede yolda giderken çocuğunuz ne yaptığınabakmak için arabayı durdurup önüne geçmeniz gerekmiyor.

-         Tekerleklerinin çok iyi ve yönlendirilmesinin kolay olmasısayesinde tek elle sürüş yapabilirsiniz. Ayrıca tekerlekleri normal bebekarabalarına göre daha büyük tasarlanmıştır. Bunun sebebi ise bozuk ve taşlıyollarda rahatça gidebilmek için.

-         Çocuğunuz bebek arabasında seyahat ederken sarsılmaması için özeltekerlek ve süspansiyon sistemleri mevcuttur.

-         Oturma alanının çok geniş olması 180 derece yatabilmesi sayesindeçocuğunuz içinde çok rahat bir şekilde uyuyabilir.

-         Aynı zamanda çocuğunuz uyurken ayaklarının sarkmasını ve bebekarabasından kaymasını önlemek için ayak uzatma sistemi bulunuyor. Bu sistemsayesinde hem çocuğunuz daha rahat uyuyor hem de düşme tehlikesi ortadankalkıyor.

-         Hafif olması sayesinde yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz. Evinizeveya arabanıza rahatça koyabilirsiniz.

Bebek arabasının yanı sıra diğer bebek araç gereçlerinde de iddiaürünler sunan Mamas Papas, en çok satış sağlayan anne bebek markaları arasındagösterilmektedir. Dünyaca tanınan ve tercih edilen Mamas Papas ürünleriniWelcome Baby aracılığıyla inceleyebilir, satın alabilirsiniz.

 

Fisher Price

Fisher Price, hembebekler hem de çocuklar için her yaşa uygun eğitici ve eğlenceli oyuncaklarıüreten dünyaca ünlü bir marka olma özelliğine sahiptir. 90 yıldır bu sektörde hizmetveren firma 37 dilde oyuncak üretimi yapmaktadır. Bebek oyuncakları, ilk yaşoyuncakları, beslenme gereçleri, tuvalet eğitimi ve eğitici oyuncakları ilebebek ve çocukların gelişimine katkıda bulunuyor. Bebeklerin hem bilişsel zekâsıhem de motor becerilerini geliştirecek oyuncakları vardır. Fisher Priceaktivite masaları sayesinde çocuğunuzun oyun oynayacağı belirli bir alan olur.Bu belirli alan içerisinde bulunan birçok eğitici oyuncak sayesinde çocuğunuzkendi başına keşfetmeyi ve eğlenmeyi öğrenir. Aktivite masaları darbeyedayanıklı olmaları sayesinde çocuğunuzun eğlencesi hiçbir zaman bitmez. Bebekleringittikleri yerde oynayabilecekleri aynı zamanda da ebeveynlerin rahatçataşıyabilecekleri çıngırak, diş kaşıyıcı gibi ürünleri yanınızdan ayırmakistemeyeceksiniz. Ebeveynlerin en çok zorlandığı konu tuvalet alışkanlığınıçocuklarına öğretmektir. Fisher Price, eğitici tuvalet modelleri ile çocuklaratuvalet alışkanlığı kazandırmayı kolaylaştırıyor. Eğitici tuvaletlerin birkaçözelliğinden bahsetmek gerekirse.

-         Bu oyuncak sayesinde tuvalet alışkanlığı kazanma çağına gelmişçocuklarımız tuvalete gitmeyi öğrenebilirler.

-         Tuvaletin koruma bariyerleri sayesinde küçük kazaların önünegeçilmiş olur. Bu sayede çocuğunuz tedirgin olmadan tuvalete gider.

-         Eğitici tuvalet çocuğunuzun sadece tuvalet alışkanlığı kazanmasınıdeğil diş fırçalama, el yıkama zamanlayıcısı gibi özellikleriyle gelişiminidestekler. Bu zamanlayıcıyı ayarladığınızda diş fırçalama veya el yıkama zamanıgeldiğinde şarkı çalarak çocuğunuzu teşvik eder.

-         Eğitici tuvalet, üstünde bulunan düğmeler sayesinde el yıkamak vediş fırçalamak için gerçekçi sesler çıkarır. Bu sesler sayesinde çocuğunuz dahaistekli olur.

-         Çıkarılabilir hazneleri sayesinde temizliği oldukça kolaydır.

Eğitici oyuncakların yanı sıra Fisher Price mama sandalyesi,Fisher Price diş kaşıyıcı, mama önlüğü, emzik gibi ürünlerde bulunmaktadır. FisherPrice oyuncaklarını indirimli bir şekilde çok uygun fiyatlarla Welcome Baby’denalabilirsiniz.

Şimdi Welcome Baby web sitesine üye olun ‘Üye Ol 10 TL Kazan’kampanyasıyla ek 10 TL indirim kazanın. Unutmayın her alışverişe para puanfırsatı da sizi bekliyor. Ayrıca güncel kampanyaları takip edebileceğinizkampanyalar sayfasını da mutlaka ziyaret edin. Welcome Baby’yi ayrıca sosyalmedyada da takip etmenizi öneririz. Siz de sevilen anne bebek ürünlerini,oyuncakları, bebek ve çocuk tekstili ürünlerini ve çocuk kitaplarını uygunfiyata almak istiyorsanız hemen welcomebaby.com.tr’ye üye olabilirsiniz.

 

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram