ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
AFONAL MÜHENDİSLİK MAKİNE SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Firma Adı : AFONAL MÜHENDİSLİK MAKİNE SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Yetkili : A. Faruk ÖNAL
Adres : Büyükkayacık OSB Mah. 101. Cad. Innopark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi B Blok No:4 D:304 Selçuklu/Konya
Şehir / İlçe : Konya / Selçuklu
Telefon : (0850) 308-5038
Gsm No : (0506) 276-7474
Web Site : afonal.com
E-Mail : info@afonal.com
Kuruluş Yılı : 2021
İşletme Türü : Limited Şirketi
Çalışan Sayısı : 5 Kişi ve altı
Firma Hakkında

 (Türkçe)

AFONAL Makine Mühendislik, otomasyonluendüstriyel makine ve sistemlerinin üretimi ve bu makinelerin ticaretinigerçekleştirmek amacıyla kurulmuştur.

Firmanın ürün grubunda,“Robotlu endüstriyel uygulamalar (makine besleme, taşıma, koli dolum,paletleme, streçleme, etiketleme, taşlama, kesim, freze, kaynak), otomasyonlukaynak makineleri, özel test makineleri, taşıyıcı robot kollar, konveyörsistemleri, ambalaj ve paketleme makineleri, koli hazırlama, koli dolum, kolibantlama ve firmaların ihtiyacına yönelik özel amaçlı endüstriyel (çaplama,plastik kapak geçirme, emaye çalkalama, profil delme, dişli köşe kırma, flanşaçma, kapak sacı pah kırma, şaft mili boy tamamlama, çap düşürme, soba borusu,granül paketleme, refrakter paketleme, kapak kapatma , dozajlama, dökümkalıplama) makineler bulunmaktadır.

Müşterilerin ihtiyacını;fayda maliyet analizi ve yalın üretim bakış açısıyla belirler; geliştirilmeyemüsait şekilde kurgular ve olabilecek en iyi şekilde teslim eder. Alanındauzman, danışman ve uygulayıcılarla iş birliği yaparak müşterileri vetedarikçileri adına tüm süreçleri takip eder; mühendislik alanında projeyönetimi ve hizmeti sunar. Bireysel değil, iş birliği ile birlikte kalkınmayaodaklanmıştır.

Misyonu, “Özelendüstriyel sistemlerin, ürünlerin ve uygulamaların dünya genelinde ticaretinigerçekleştirerek küçük ve orta ölçekli firmaların büyümesini, güçlenmesinisağlamak; tedarikçileri ve müşterileriyle birlikte dünya ekonomisine ve doğayakatkıda bulunmak”tır.

Vizyonu “Global düzeyde,tedarikçi ve müşterilerin alanında en çok tercih ettiği firma olmak”tır.

 

 (English)

AFONAL MakineMühendislik was established tomanufacture and trade automated industrial machines and systems.

The product group of thecompany is "Industrial applications with robots (machine feeding,transport, case filling, palletizing, stretching, labeling, grinding, cutting,milling, welding), automated welding machines, special test machines, carrierrobot arms, conveyor systems, packaging and packaging machines, casepreparation, case filling, case banding and special purpose industrial (diametering,plastic capping, enamel rinsing, profile drilling, threaded chamfering, flangeopening, bonnet chamfering, shaft length completion, diameter reduction, stovepipe, granule packaging, refractory packaging, capping, dosing, casting molding)machines for the needs of companies.

Customers´ needs is determinedin cost-benefit analysis and lean production perspective; builds it in a way thatis suitable for development and delivers it in the best possible way. Followsall processes on behalf of its customers and suppliers by cooperating withexperts, consultants and practitioners in their fields; provides projectmanagement services. It is focused on development together with cooperation noton the individual.

Its mission is “Bytrading special industrial systems, products and applications worldwide; enablesmall and medium-sized companies to grow and strengthen; also to contribute tothe world economy and nature together with its suppliers and customers.

Its vision is “To be themost preferred company in its field by suppliers and customers at a globallevel”.

 

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram