ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Yargı Patent
Firma Adı : Yargı Patent
Adres : Varlık Mahallesi 100. Yıl Bulvarı Varlık Apt. No: 50 K: 1 D: 6 MURATPAŞA / ANTALYA
Şehir / İlçe : Antalya / Muratpaşa
Telefon : (0242) 244-5962
Faks : (0242) 238-4731
Gsm No : (0545) 244-5962
Web Site : yargipatent.com
E-Mail : info@yargipatent.com
Kuruluş Yılı : 2002
Firma Hakkında

2002 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi´nden mezun olan Avukat Hakan Dönmez tarafından İcra Hukuku, Spor Hukuku ve İş Hukuku alanlarında Antalya ilinde faaliyet gösteren Dönmez Hukuk Bürosu kurulmuştur. Dalında uzman Avukat kadrosu, adliye ve ofis personeliyle hizmetlerine devam etmektedir. Kuruluşundan bu yana hizmetlerinde daima güvenilirliği ve dürüstlüğü ile tanınmanın verdiği cesaretle 2007 yılında hizmet yelpazesine bir yenisini ekleyerek Marka Patent Tescil Bürosu olarak Fikri ve Sinai Haklar Hukuku alanında da hizmet vermeye başlamıştır.

Marka Tescili konusunda ülkemiz insanı yeni yeni bilinç kazanmaya başlamıştır ve bu bilinç istenilen düzeyde bulunmamaktadır. Hâlbuki marka bir işletmenin en başta gelen ve en değerli sermayesidir. Nasıl ki tüm sermayemizi koruma isteğiyle çeşitli yollar kullanarak bizim olanı bir başkasının kullanımasını ve bizim rızamız dışında faydalanmasını önlüyorsak, bu sınırlar dâhilinde markamızı da koruyabilmenin tek ve kesin şartı marka tescilinden geçmektedir.

Marka, patent, tasarım ve barkod tescillemenin, öneminin idraki ile yaptığımız her çalışmada, tüm işlemlerin titizlikle ve adım adım takibi, ön araştırmalarının yapılması, yapılan işlemlerin raporlanması ve gereğine uygun sonuçlandırılması için tüm dürüstlüğümüz ve tecrübemizle sizlere hizmet vermek için çalışmaktayız.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram