ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Hateks
Firma Adı : Hateks
Yetkili : Sn. Yetkili
Adres : TOPBOĞAZI MEVKİİ İSKENDERUN YOLU 28.KM P.K.65 ANTAKYA ? HATAY
Şehir / İlçe : Hatay / Merkez
Telefon : (0326) 451-2400
Faks : (0326) 451-2409
E-Mail : hateks@hateks.com.tr
Kuruluş Yılı : 1973
Firma Hakkında

Tam entegre olan Hateks, ev tekstili ihracatçılığı yapan büyük bir üretim şirketidir. Şirketimiz 1973 yılında Antakya, Hatay / Türkiye?de kurulmuştur. 

İhraç edilen ana ürünlerimiz Havlu, Bornoz, Paspas, Pamuktan ve Pamuk karışımlı iplikler, boyanmış Gazeli ve Merserize ipliktir.

Tüm aşamalar, en iyi pamuk lifinin satın alınmasından son ürüne ve paketlenmesine kadar tek bir çatı altında yapılmaktadır.



Entegrasyon, ürün kalitemiz ve servisimizdeki temel noktadır. Pamuk lifleri bünyemizdeki iplik eğirme bölümümüzde eğrilmekte ve ayrıca tüm dokuma, boyama bitim ve konfeksiyon işlemleri fabrikamız bünyesinde yapılmaktadır. 

Aynı iplikler ayrıca ihraç edilmekte, yerli ve yabancı dokuma endüstrisini de içerisine alan uzun süreli çalıştığımız müşterilerimiz, yüksek kalite değerindeki ürünlerimizin garantisidir. 
 



Tam entegre ürün zincirimizde kapasite ve yenilik bakımından sürekli olarak geliştirilen son teknoloji ürünü modern makineler (ortalama 3 yıllık) kullanılmaktadır.


Havlu ve bornozların kumaş testleri ve konfeksiyondan paketlemeye kadar olan sürekli kalite kontrolleri müşteri memnuniyeti ve geliştirilmiş bir kaliteyi garanti eder. 
 


Üretim araçlarımız ve sipariş yönetim sürecimiz, her kesimden müşterilerimizin (toptan satış firmalarından büyük çaplı perakendecilere ve büyük marketler zincirlerine veya Avrupa ve Kuzey Amerika´da bulunan ünlü tekstil markalarına dek uzanan bir yelpaze ile) taleplerini karşılayabilecek düzey ve yeterlilikte esnekliğe sahiptir.


40 yıla dayanan tecrübemiz ile hem yurtiçi hem yurtdışı tekstil endüstrisine yaptığımız hizmetler ile ana hedefimiz; Üstün nitelikli ve eğitilmiş personelimiz ve tümüyle bütünleşmiş felsefemiz ile İhracat pazarında yüksek kaliteli üretici olarak bilinmektir.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram