ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Roket Elektrik Malzemeleri
Firma Adı : Roket Elektrik Malzemeleri
Adres : ROKET ELEKTRİK MALZEMELERİ TOPTAN SATIŞI Bankalar Caddesi Yanıkkapı Porsuk Sok. No : 6/1 800020 Karaköy / İSTANBUL
Şehir / İlçe : İstanbul / Merkez
Telefon : (0212) 255-5178
Faks : (0212) 235-0009
Web Site : roket.com.tr
E-Mail : roketelektrik@yahoo.com
Kuruluş Yılı : 1957
Firma Hakkında

oket elektrik firması,ferdinot PAÇACI tarafından 1957 yılında kurulmuştur,şu an oğlu ile üretime devam etmektedir.Bu 50 yıllık tecrübeile öncelikli amacı her türlü kalitedir.(Çevre bilinci,hizmet,dialog,ürün?..v.s.)Bu yapı ROKET ELEKTRİK?e,ferdinot PAÇACI?yave oğluna dededen kalan en önemli bilinç ve öğretidir,ülke içi ve dışında hep böyle devam edecektir.
Bütün imalat safhalarını aynı çatı altında birleştirme çabası içinde olan Firmamız,İkitelli Organize Sanayi Bölgesindeki yeni yerine geçiş planları içerisindedir,ürün yelpazesi her geçen gün artmaktadır.Ürünlerden bazıları-Motor klemensleri (bokalit,Polyamit,Cam elyaf takviyeli,porselen)-Sıra klemnsler (bakalit,ısıya dayanıklı,plastik,şeffaf (polıkarbonat)-porselen klemensler-kaynak izolatörleri ve çeşitli tip izolatörler-pirinç rokorlar-SKP kablo pabucu,ek muf ve kablo uçları-Pano Topraklama klemensleri (ayaklı ve ayaksız modelleri)-Plastik Pano Anahtarları Sinyal lambası ve butonları,RÖLE çeşitleri
Firmamız pazar payını ve satışlarını her geçen gün çalışanlarıyla,teknolojisiyle sürekli artırmakta ve geliştirmektedir,imalattan teslimata kadar titiz bir çalışma sunmaktadır.İmalatla bu alanın en eskisi olup, kalitesini kağıtlara belgelere döküp ispatlamadan evvel kendi öz bilinciyle,kendine ispatlamış olup daha sonra gururla müşterisiyle paylaşmaktadır,ayrıca CE ve ISO 9001 - 2000 belgelerine sahiptir.
Geçmişinde İstanbul Ticaret odasının düzenlemiş olduğu sergilere ve fuarlara ayrıca Gaziantep Endüstri ve Teknik fuarlarına katılmış ve bir çok büyük firmalardan(Elektrik Motor fabrikaları,beyaz eşya üreticileri,Makine imalatçıları,kaynak Makine imalatçıları?v.s.)kalite kontrol uzmanları ve teknisyenlerinden takdir toplamıştır.
Dünyamız kalitesiz zihniyet ve dolayısıyla bu zihniyetlerin ürünleriyle çöplüğe dönüştürülmüştür. Dünyamız kirlenmiyor,kirlenmiştir.Zenginliğimiz ahlakımız olmalı ve böylece etik kurallarla da firmalarımızı geleceğe başarıyla taşımalıyız.
Biz 50 yıldır böyle yapıyoruz,iyi yapıyoruz ve büyüyoruz.

ENG

ROKET ELECTRIC was founded in 1957 by Ferdinant Paçacı.Permanently he is continuing to the production with his son.The primary aim of the firm is all kind of guality with the 50 years experience.(environmental consciousness,service,dialog,products,etc?)This structure (search for guality and exactness) is the consciousness  and doctrine remained Ferdinant Paçacı and is his son their grandfather.This will remain the same oth in and outside of the country.

Our firm is planning to meve to its new location in İkitelli Orgaizede Industry District (İkitelli Organize Sanayi Bölgesi) just to combine the all manufacturing steps under one roof.The product diversity is getting increased day by day.Some of our products are;wire connectors (bakelite,poly amide.glass fibres,porcelain),terminal strips (bakelity,plastic,transparent,polycarbonate,jointing clamps,SKP cable lugs and cable terminals,panel grounding clamps with or without shaft.plastic,panel keys,etc?)

Our firm improves and increases its market profit magrin and sales with its employees and technology day by continuously.It presents a particular attention beginning the productions until the delivery.

Being one of the oldest producers in this field,our firm has proved its guality via documents and shares proudly with its contumers.Furthermore ROKET ELECTRIC owns CE and ISO 9001 - 2000 documents.

In the previous years ROKET ELECTRIC has participated in Gaziantep Industry and Technigue Fair and in many exhibitions and fairs organized by İstanbul Chamber of Commerce.Our firm has been apprecianted by many guality control specialists and welding machine producers.

Our world has turned into a dump because of ungualified and its products.Our world is not getting polluted but,it has been already polluted.Our moral principles shoult be our wealth.With these moral principles we all should carry our firms to the future with full success. As Roket Electrıc we are putting these principles into practice and growing.

The service done to the environment and human is the most material and moral gain for a person both to his firm and to himself

 

 

ROKET ELEKTRİK MALZEMELERİ TOPTAN SATIŞI Bankalar Caddesi Yanıkkapı Porsuk Sok. No : 6/1 800020 Karaköy / İSTANBUL 
Tel : +90 212 255 51 78 
Fax : +90 212 235 00 09 
Web : 
www.roket.com.tr 
E mai l :
roketelektrik@yahoo.com

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram