ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Ankara Uzman İş Sağlığı ve Güvenliği
Firma Adı : Ankara Uzman İş Sağlığı ve Güvenliği
Adres : Gökkuşağı Mah. 1164 Cd. No:13/C Balgat-Çankaya/Ankara
Şehir / İlçe : Ankara / Çankaya
Telefon : (0312) 476-6144
Faks : (0312) 229-3063
Web Site : ankarauzmanisg.com.tr
E-Mail : info@ankarauzmanisg.com.tr
Kuruluş Yılı : 2022
Firma Hakkında

Firmamız 4857 sayılı İş Kanunu ve 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu Kapsamında; İş Güvenliği, İş Sağlığı, Mühendislik Hizmetleri, İş Güvenliği Eğitimleri, Risk Analizi Çalışmaları, İş Güvenliği ile ilgili ölçüm ve analiz (Laboratuar) çalışmalarını; Bilgili, Tecrübeli, Teknik açıdan gelişmelere açık kadrosu ile çalışma hayatı içerisinde oluşabilecek riskleri, sorunları ilgili kanun ve yönetmelikler çerçevesinde, uzman çalışanları ile birlikte çözüme ulaştırmayı sağlamak, sağlıklı, güvenlikli bir çalışma ortamına katkıda bulunmak amacıyla kurulmuştur.

Firmamız ISO 9001 kalite yönetim sistemi, 14001 Çevre, 18001 OHSAS Yönetim Sistemleri ve alınan TSE Hizmet Yeterlilik belgeleri kapsamında kaliteyi en üst seviyede tutarak zamanında ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

İşverenler açısından; Unutmayalım ki beraber çalıştığımız personeller bize emanettir. Onların güvenlikli ve sağlıklı bir ortamda çalışması hukuki bir zorunluluktan öte aynı zamanda vicdani bir sorumluluktur.

İşçiler açısından; İşverenin sunduğu sağlıklı ve güvenlikli ortamda azami dikkat gösterip güvenlik kurallarına uygun çalışıp, her gün eve vücut bütünlüğü tam olarak dönmek, öncelikle aile ve çocuklarına işverene ve topluma karşı en önemli görevdir.

Hiçbir şey hayatımızdan ve sağlığımızdan daha değerli değildir. Biz de bu duyarlılıkla yapılan çalışmalara, işimizi tecrübe ve bilginin getirdiği sorumlulukla, severek yapıyoruz. Ve çözüm ortağınız olmak arzusundayız.

Sağlıklı ve Güvenlikli bir çalışma hayatı diliyoruz.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram