ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
İso Belgelendirme
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
İELEV Özel Ortaokulu Öğrencileri Jmunda Hindistan Delegesiydi
İELEV Özel Ortaokulu Öğrencileri Jmunda Hindistan Delegesiydi
JMUN Junior Model United Nations-Junior Model Birleşmiş Milletler her yıl 11-14 yaş arası ortaokul öğrencileri için düzenlenen, Birleşmiş Milletlerin çalışmalarını simülasyon yoluyla öğretmeyi amaçlayan ve öğrencilerin dünya ülkelerinin sorunlarını geniş bir yelpazede tartışarak Birleşmiş Milletlerin nasıl çalıştığını yaşayarak öğrenme fırsatı bulacakları 4 günlük bir konferanstır.
 
İELEV Özel Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerinden Batu Durmazel, Ata Hakan Uluçay, Cem Ulusoy, Yağmur Yılmaz, Aleyna Öner ve Işıl Özaydın 10-11-12 ve 13 Aralık 2015 tarihlerinde "Ayrımcılıkla Mücadele  Fighting Discrimination"temalı konferansta Hindistan delegesi olarak İELEV Eğitim Kurumlarını temsil ettiler.
 
Birinci yabancı dili İngilizce olan okullardan gelen arkadaşları ile komitelerde grup çalışmalarında bulunarak çeşitli dünya sorunlarını ülkeler bazında tartıştılar , çözümler aradılar, buldukları çözümleri oyladılar ve komitelerden geçirmeyi başardılar. Bu başarılarını aldıkları sertifika ile belgelendirdiler.
 
İELEV Eğitim Direktörü Bahar Ulusoğlu Emek "Birinci yabancı dil olarak Almanca ile eğitimini sürdüren İELEV Eğitim Kurumlarında, İlkokul 2. Sınıftan itibaren ikinci yabancı dil
 
olarak İngilizce eğitimi başlıyor. Bu nedenle, dilin edinimi için çok önemli olduğuna inandığımız doğal ortamda dili kullanabilme şansını öğrencilerimize sunduğuna inandığımız JMUN, Comenius, WSC ve ISTA gibi organizasyonlara öğrencilerimizin katılımını teşvik ediyoruz. Amacımız ikinci yabancı dil olarak eğitim aldıkları İngilizceyi Almanca kadar etkin kullanmalarını ve uluslararası platformlarda kendilerini ifade edebilmelerini sağlamak" dedi.
 
 
İELEV ve Eğitim Kurumları Hakkında:
 
İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı, İstanbul Erkek Lisesinde okumuş, öğretmenlik veya yöneticilik yapmış ve Sarı Siyahlı camiaya toplumsal veya sportif alanlarda katkıda bulunmuş kişiler tarafından 20 Aralık 1982de kurulmuş olan, ülkemize eğitim alanında katkı sağlamayı hedefleyen bir sivil toplum kuruluşudur.
 
 
İELEV, eğitim anlayışının ve vizyonunun kökleri 1884 kuruluşlu İstanbul Erkek Lisesine dayanan değerleri ışığında sürekli gelişimi ilke edinir. İELEV Eğitim Kurumları öğrenci, öğretmen ve çalışanları için Sarı Siyahlı olmayı hissetmek, kuruma yürekten bağlılık, yardımlaşma ve dayanışma bilincini de beraberinde getirir.
 
 
İELEV, temsil ettiği değerleri ve çok kültürlülüğe dayalı vizyonunu yeni kuşaklara taşımak, ülkemiz çocuklarının ve gençlerinin hiçbir ayırım yapmaksızın vakfın olanaklarından yararlandırılmalarına kalıcı bir katkıda bulunmak üzere özel eğitim sektöründe var olma kararı ile çalışmalarını sürdürür.
 
 
İELEV Eğitim Kurumlarında; eğitimde başarı geleneğini sürdürmenin yanı sıra, vefa, dayanışma anlayışı gelişmiş, adalet kavramını benimsemiş, mücadele ruhuna sahip, sorumluluk bilinci yüksek, cesur ve çalışkan, özgür ve analitik düşünürken ekip çalışmasına inanan, insana ve çevreye saygılı, evrensel değerlere sahip, demokratik ve laik dünya vatandaşı bireyler yetiştirmek vazgeçilmez hedeflerdir.
 
 
Bu kültür ve değerleri yeni nesillere taşıyabilmek adına, 1996 yılında İELEV Özel İlköğretim Okulunu, 2005 yılında İELEV Özel Anaokulunu ve 2006 yılında ise Acıbadem İlköğretim Okulunu eğitim camiasına kazandırmıştır. Acıbadem İlköğretim Okulu, 2009-2010 ders yılında Nişantepedeki yeni yerleşkesine geçmiş ve İstanbul Erkek Lisesinin kuruluşunun 125. yılı onuruna okulun adı "125. Yıl İlköğretim Okulu" olarak değiştirilmiştir.
 
2014-2015 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayan İELEV Özel Lisesinde Gemischtsprachiges International Baccalaureate GIB Diploma Programı uygulanacak. İELEV Özel Lisesinde, Almanca, İngilizce ve Türkçe eğitim veriliyor.
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram