ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Nakliyat Firmaları
İlan Adı : Nakliyat Firmaları
Firma Adı : Nakliyat Firmaları
Yetkili : Mahir Ovayolu
Telefon : (0551) 940-9075
İlan Hakkında

Nakliyat Firmaları İçin Oluşturulmuş Bir Rehber Olan Sitemiz 5 ay Boyunca, En Çok Tavsiye Alan 8 Firmayı seçerek Reklamını yapmaktadır, Seçtiğimiz Firmalar, Yerinde Tespit Edilmiş, Evden Eve Nakliyat Sektöründe En az 5 yıl Tecrübeli, Araçları, Asansörleri ve Ulaştırma Bakanlığının Vermiş Olduğu tüm yetki belgelerine sahip, kurumsal firmalarıdur bu firmalar, Sizler için Evden eve taşımacılık işini oldukça kolyalaştırmış ve evinizin tüm eşyalarını hasarsız olarak taşıyan firmalardır, eviniz yüksek katlardaysa ve eşyalarınızın zarar görmesini istemiyorsanız, asansörlü taşımacılık hizmetimizden yararlanabilirsiniz 18. kata kadar erişimi olan dış cephe asansörüyle evinizin balkonuna yanaşıyoruz ve tüm eşyalarınızı çok kısa bir sürede zahmetsiz ve hasarsız bir şekilde aşağıda bekleyen kamyona yüklüyoruz, Evinizi taşıyan firmaız tüm eşyalarınızı ambalajlar sigortalar öyle taşır.

Taşınmam gerekiyor fakat eşyalarımın çoğunun sökülmesi ve yeni gittiğim evde yeniden montajlanması gerekiyor diyorsanız sizler için sitemiz bünyesinde barınan firmaları tercih edebilirsiniz. Sitemiz içerisinde bulunan firmaların tamamı sizler için taşınma esnasında de-montaj ve montaj işlemlerini gerçekleştiriyor. Eğer kurumsal olan evden eve nakliyat firmaları ile görüştüğünüz sırada montaj ve de-montaj işlemlerine ihtiyacınız olduğunu söylerseniz sizlere cüzi bir miktar karşılığında bu işlemleri kolaylıkla yapabileceklerini söyleyeceklerdir. Bu sayede sizler evinize gelen nakliye ekiplerinin sizin dolaplarınızı, masalarınızı, gardolaplarınızı söktükleri sırada kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Sitemiz içerisinde bulunan bütün evden eve nakliyat firmaları kurumsal olduğu için ustaların tamamı profesyoneldir. Yıllardır lojistik sektöründe bulunan ustalar artık tüm işlemleri ezberlemiş şekildedir. Adeta bir lego gibi tüm eşyalarınızı sökerler ve kolilerin içine doldururlar. Eşyalarınızın lojistik firmasına ait kamyona yükledikleri sırada azami dikkat gösteren ustalar yeni evinize bu eşyaları çıkardıktan sonra ise tekrardan birleştirerek sizlere teslim ederler. Hiçbir yanlış montaj yada de-montaj sorunu ile karşılaşmak istemiyorsanız kurumsal olan bu evden eve nakliyat firmaları ile anlaşmalısınız. Ayrıca eğer bu işlemleri nakliye firmalarına değilde normal ustalara yaptırmak isterseniz dışarıdan getirdiğiniz ustalar bu montaj ve de-montaj işlemleri için sizlerden çok daha yüksek miktarlarda ücret talep edeceklerdir. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemiyorsanız bizim sizlere tavsiyemiz bu işlemleri evden eve nakliyat firmalarına yaptırmanız yönünde olacaktır .

http://www.nakliyatfirmalari.gen.tr

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram